Til hovedinnholdet

Barnehager

Barnehagene etableres i takt med befolkningstallet på Fornebu, og det er planlagt ytterligere barnehager i årene framover. Under finner dere dagens tilbud.

Storøya barnehage
Barnehagen på Storøya grendesenter har plass til 160 barn i flotte fasiliteter med egne rom for vannaktiviteter, trim, matlaging, sløyd og forming. Barnehagen har også tilgang til gymsal og bordtennishall. Stimulerende utearealer med lekestativer og gapahuk slipper naturen inn til barna. Barnehagen drives av Bærum Kommune.

Hundsund barnehage
Hundsund barnehage har plass til 120 barn spredt over 2 etasjer og 6 avdelinger. Dette er et moderne bygg med mye lys og fleksible løsninger. Flotte utearealer stimulerer til variert lek, og ikke minst gjør beliggenheten det mulig å dra på mange fine turer. De har til og med sin egen lavvo i gåavstand fra barnehagen. Barnehagen drives av Bærum Kommune.

Fornebu Idrettsbarnehage
Fornebu Idrettsbarnehage ligger på boligområdet Storøya og åpnet i august 2015.  Barnehagen har plass til ca. 140 barn. Barnehagen drives av Læringsverkstedet AS.

Nansenparken barnehage
Nansenparken barnehage åpnet i august 2014 i et midlertidig bygg like ved Storøya grendesenter. Barnehagen har plass til 120 barn. Barnehagen skal i 2018 flytte inn i en helt ny barnehage som er under bygging ved boligområdet Hagebyen. Den nye barnehagen vil ha plass til 200 barn. Barnehagen drives av Bærum Kommune.

Child Planet Atlantis barnehage
Child Planet åpnet i desember 2015 og ligger i nærheten av boligområdet Rolfsbukta. Barnehagen drives i samme lokale som lekelandet Child Planet Atlantis, og har plass til 100 barn. Barnehagen drives av Child Planet Atlantis AS.

 

Ytterligere informasjon om barnehagene og søknadsprosess finner du på Bærum Kommune sine hjemmesider.