Til hovedinnholdet

Jobbe på Fornebulandet

Uansett om det er jobb eller bolig som først bringer deg til Fornebulandet, er området perfekt tilrettelagt for å kombinere begge deler. Ønsker du å vurdere jobbmulighetene i nærområdet, er det nok av selskaper å utforske.

Med gode tilbud innen både barnehager, skoler, fritidsaktiviteter og service generelt, kan livet på Fornebulandet bli svært behagelig, med gåavstand til alle daglige gjøremål.

Det levende næringslivet på Fornebulandet er i rask utvikling. Blant de største, etablerte selskapene er Telenor, Aker, Kværner, Statoil, Evry og Accenture.

Det er et stadig økende antall servicetilbud med mange store og små selskaper som har funnet veien til Fornebu. Og flere vil det bli fremover. Fornebu har tre flotte hoteller, Radisson Blu Park Hotel Oslo, Quality Hotel Expo og Scandic Fornebu. Telenor Arena, som har plass til 18.000 tilskuere på fotballkamp og enda flere på konserter, er et av Fornebulandets store trekkplastre. I tillegg har Fornebu fått et kjøpesenter, Fornebu S, med flere restauranter og nøye utvalgte butikker.