Til hovedinnholdet

Gøy på vannet

Fornebus unike nærhet til sjøen gir et bredt utvalg av aktiviteter - gøy på vannet!

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle (SUP) er verdens raskeste voksende sport (noensinne) - gøy, lett å lære - og topp trening for balansen, kjernemuskulaturen og utholdenheten! Bedre cross-training for skiløpere skal man lete lenge etter!

SUP.no holder til ved Oksenøya. De leier ut brett, holder kurs og har showroom med fjorden rett utenfor vinduet! Ta turen innom og prøv SUP, ta en kaffe eller bare en prat om brettpadling!

Kajakkpadling

Fornebu er et eldorado for kajakkpadling, og naturlig derfor en populær fritidssyssel for mange. BULL ski og kajakk har butikk i Telenorsenteret som hjelper til med alt nødvendig utstyr, og ved Oksenøya Marina tilbys det egne kajakkhotell.  

Dykking

Oslofjorden Dykkesenter holder til på Fornebu og tilbyr både dykkeutstyr og kurs. Senteret huser også en egen dykkeklubb som arrangerer jevnlige dykketurer og samlinger.

Brettseiling

På Rolfstangen holder Lysaker Brettseilerklubb til. Her er det perfekt adgang til vindfull sjø. Brettseiling egner seg for unge, eldre, nybegynnere, rutinerte og klubben arrangerer både kurs og konkurranser. Foreningen har mange aktiviteter, også egen juniorgruppe.

Sjøspeidere

Snarøen Sjø er en speidergruppe som har aktiviteter for barn og unge, og ønsker alle nye innflyttere på Fornebulandet velkommen!

Seilforeningen

Bærum Seilforening er for de som har båt i - seiler i - eller bor i Bærum.

Bærum Seilforening er en av de mest aktive seilforeninger i Norge, med nesten 1000 medlemmer - og stor bredde fra turseilere til OL deltagere. Vi har et bredt tilbud til barn, ungdom og voksne i alle aldre. Foreningen har anlegg på Høvik, Snarøya og Ytre Vassholmen.

Båtplasser

Fornebu har flere marinaer som tilbyr utleie av båtplasser. Oksenøya Marina og Fornebu Marina er de største og holder til ved Oksenøya. De besørger trygg oppbevaring av båten gjennom hele sesongen og tar imot båter i alle størrelser.