Til hovedinnholdet

Aktiv innendørs

Foretrekker du å holde deg innendørs er det et mangfold av tilbud på Fornebulandet.

Curling

Rett ved boligområdet Hundsund ligger Snarøya Curlinghall. Her er det is hele året, unntatt i juli, og hallen er åpen for både profftrening og private arrangementer.

Curling er en sammensatt sport som krever mer enn man skulle tro ved første øyekast. God balanse, kontroll og bra teknikk er grunnleggende. Curlinghallen ligger i gåavstand fra alle boligområdene på Fornebulandet, med mulighet for kurs, familiemoro eller større eventer.

Bordtennis

Storøya Grendesenter huser Fornebuhallen, også kalt STIGA Fornebu nasjonale treningssenter, og er riksanlegget for Norges Bordtennisforbund. Fornebu bordtennisklubb har en mengde aktiviteter i hallen for de som ønsker å prøve bordtennis.

Golfsenter

Fornebu Indoor Golf Center er et av Norges største innendørs golfsenter, lokalisert ved Fornebu S.

Golfsenteret er på 9800 m2, har 60 utslagssteder og 1000 m2 næringspillsområder med puttinggreen og innspillsgreen, med eller uten sandbunker. I tillegg til profesjonelle golfinstruktører, har man en 100 meter lang driving range og 6 fullswing simulatorer til rådighet. 

Svømmehall

På Hundsund grendesenter ligger Hundsund Bad. Hovedbassenget er på 25 x 12,5 meter med 28 graders vann, og i tillegg finnes det et eget barnebasseng på 10 x 12,5 meter med 33 graders vann. Badet er åpent alle dager, og tilbyr kurs og aktiviteter for ulike aldersgrupper og nivåer. I svømmehallen finnes også terapibad, massasje og egen butikk.

Elixia Fornebu

Elixia Fornebu er lokalisert i sidebygget til kjøpesenteret Fornebu S og er på 1500 m2. Senteret er pakket med det det nyeste treningsutstyret på markedet. Her kan du trene kondisjon, styrke, bevegelighet og nyte en avslappende stund i våre innbydende badstuer. Senteret tilbyr barnepass og gratis parkering på Fornebu S for sine medlemmer.