Til hovedinnholdet

Finn bolig på Oksenøya 1

 KVM
-ROMS
 MILL.

Oksenøya 1

Nytt boligområde på Fornebu - Oksenøya!

Om området:

Området på Oksenøya ligger usjenert til på vestsiden av Fornebulandet. Her kan du bo med umiddelbar nærhet til fjorden og flott natur, samtidig som avstanden er kort til Nansenparken, barnehager, skole, kjøpesenter og kollektivtilbud. 

Tomten grenser til ærverdige Oxenøen Bruk, som stod klart i 1920. Stedet var i sin tid en av Norges mest avanserte gartnerianlegg, og lokaler her leies i dag ut til ulike aktører. Selv om garneriet ikke lenger finnes, fremstår anlegget forsatt som en vakker, skjult perle på Fornebu.

Om prosjektet:

Det skal bygges ca. 340 nye leiligheter på området, og de første boligene ble lagt ut for salg i 2016. Prosjektet består primært av ett- til fireromsleiligheter.

Oksenøya 1, består av 98 selveierleiligheter fordelt over 5 bygg - hus A, B, C, D og E

Oksenøya 2 legges ut for salg før sommeren 2017.

Om leilighetene:

I Oksenøya 1, vil det komme ett- til fireromsleiligheter, fra 30 til 218 kvm BRA. Leilighetene vil få kvaliteter som én-stavs hvitpigmentert eikeparkett, kjøkken fra Sigdal - modell: Uno Palett, og flislagte bad. Det leveres selvfølgelig også vannbåren gulvvarme, og balansert ventilasjon. Det er ikke mulig å få gasspeis i leilighetene.

Meld deg som interessent her