Til hovedinnholdet

Finn bolig på Oksenøya

 KVM
-ROMS
 MILL.

Oksenøya

Nytt boligområde på Fornebu - Oksenøya!

Fornebu:

På Fornebu kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig med strender, blått hav og store friluftsarealer ikke langt fra husveggen. Mange bærer på en drøm om å bo i strandkanten, men likevel sentrumsnært. På Fornebu - får du nettopp dette! Bussene bringer deg til Skøyen på bare 8 minutter, selv i rushtiden. I hverdagen er det likevel Fornebu S som frister; et nytt og moderne kjøpesenter med 80 butikker og restauranter. Like ved har du den 200 mål store Nansenparken til din rådighet. I tillegg er det et yrende kultur - og idrettsliv på Fornebulandet. Parken har 4 km med gang- og sykkelstier, paviljong, lekeplasser, vannkanal og en stor dam. Nansenparken egner seg godt til trening, lek og rekreasjon hele året igjennom. Storøyodden er en av Norges flotteste sandstrender. Her finnes kiosk med utekafé, dusj og utegriller samt flere baner for bordtennis og sandvolley. Badestranden har EUs strengeste sertifisering for rent vann.

Oksenøya:

Boligene ligger landlig til og har en idyllisk og skjermet beliggenhet vest på Fornebulandet. Her har du gangavstand til både sjø, badestrand, kyststi, kjøpsenter, Nansenparken og kollektivtransport.

Det er heis direkte ned i kjeller, i alle bygg.

Boligene på Oksenøya vil bli organisert i ulike sameier, samt en felles huseierforening.

 Prosjektet:

Det skal bygges ca. 340 nye leiligheter på området, og de første boligene ble lagt ut for salg i 2016. Prosjektet består av ett- til fireromsleiligheter.

Oksenøya 1, består av 98 selveierleiligheter fordelt over 5 bygg - hus A, B, C, D og E. ( Alle bygg er lagt ut for salg) Byggingen er igang!

Oksenøya 2 består av 102 leiligheter fordelt over 6 bygg- hus A, B, C, D, E og F.

(Alle bygg er lagt ut for salg)

Leilighetene:

Leilighetene har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten uteplass eller balkong med romslig utforming. Innvendig takhøyde blir på ca. 2,5 m og sammen med store vindusflater og lyse åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Vi har lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående god standard. Boligene vil få balansert ventilasjon.

Fellesarealer

Pent opparbeidede fellesarealer med trær og busker, benker og gangstier.

Parkering

Alle bygg har direkte tilgang til garasjekjeller via heis. Det følger kun parkeringplass med 3-og 4-roms leiligheter.

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene vil få én-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, hall, bod, soverom og på kjøkken, med hvite fotlister som standard.

Kjøkkenet er fra Sigdal modell Uno Palett - hvor det er mulig å velge mellom tre konsepter:

Konsept 1: Grå fronter (S4000-N), og laminat benkeplate i fargen "Grå betong".

Konsept 2: Premium White fronter, og laminat benkeplate i fargen "Grå betong".

Konsept 3: Beige fronter (S3005-Y50R) og hvit laminat benkeplate.

Benkeplaten som leveres som standard har rett forkantlist og er 40mm tykk.

Det medfølger ikke hvitevarer.

Moderne bad, der flisene er holdt i lyse og delikate toner.

Hvite fliser på vegg i størrelse 20*40cm, og grå fliser på gulv i størrelse 10*10cm, mens det i dusjsonen vil bli lagt fliser på 5*5cm.

Det er opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel på et av badene.

For å kunne utforme boligen etter egen smak, vil det være mulig å velge ulike løsninger innenfor visse tilvalgsmuligheter.

Oppvarming

Leilighetene varmes opp med fjernvarme i form av vannbåren gulvvarme.

Innflytting

1.kvartal 2020.