Til hovedinnholdet

Finn bolig på Oksenøya

 KVM
-ROMS
 MILL.

Oksenøya

Nytt boligområde på Fornebu - Oksenøya!

Fornebu:

På Fornebu kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig med strender, blått hav og store friluftsarealer ikke langt fra husveggen. Mange bærer på en drøm om å bo i strandkanten, men likevel sentrumsnært. På Fornebu - får du nettopp dette! Bussene bringer deg til Skøyen på bare 8 minutter, selv i rushtiden. I hverdagen er det likevel Fornebu S som frister; et nytt og moderne kjøpesenter med 80 butikker og restauranter. Like ved har du den 200 mål store Nansenparken til din rådighet. I tillegg er det et yrende kultur - og idrettsliv på Fornebulandet. Parken har 4 km med gang- og sykkelstier, paviljong, lekeplasser, vannkanal og en stor dam. Nansenparken egner seg godt til trening, lek og rekreasjon hele året igjennom. Storøyodden er en av Norges flotteste sandstrender. Her finnes kiosk med utekafé, dusj og utegriller samt flere baner for bordtennis og sandvolley. Badestranden har EUs strengeste sertifisering for rent vann.

Oksenøya:

Boligene ligger landlig til og har en idyllisk og skjermet beliggenhet vest på Fornebulandet. Her har du gangavstand til både sjø, badestrand, kyststi, kjøpsenter, Nansenparken og kollektivtransport. Oksenøya Marina og bryggekanten er kun et steinkast unna.

Boligene på Oksenøya vil bli organisert i ulike sameier, samt en felles huseierforening.

 Prosjektet:

Det skal bygges ca. 340 nye leiligheter på området, og de første boligene ble lagt ut for salg i 2016. Prosjektet består av ett- til fireromsleiligheter og er tegnet av TAG arkitekter.

Oksenøya 1: 98 selveierleiligheter fordelt over 5 bygg - hus A, B, C, D og E

Oksenøya 2: 102 selveierleiligheter fordelt over 6 bygg- hus A, B, C, D, E og F.

Oksenøya 3: Er ikke lagt ut for salg, påregnes våren 2018.

Oksenøya 4 & 5: 45 selveierleiligheter fordelt på 6 bygg over 3 etasjer.

Oksenøya 6: 4 stk rekkehus. Legges ut for salg ved ferdigstillelse i 2019.

Leilighetene:

Leilighetene har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse. Hver bolig har enten uteplass eller balkong med romslig utforming. Innvendig takhøyde blir på ca. 2,5 m og sammen med store vindusflater og lyse åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Vi har lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående god standard. Boligene vil få balansert ventilasjon.

 

Fellesarealer

Pent opparbeidede fellesarealer med trær og busker, benker og gangstier.

 

Parkering

Det følger en parkeringplass med 3-og 4-roms leiligheter, ikke til 1- og 2-roms leilighetene.

 

Oppvarming

Leilighetene varmes opp med fjernvarme i form av vannbåren gulvvarme.

 

Innflytting

2/3 kvartal 2019-  Oksenøya 1

2. kvartal 2020 - Oksenøya 2

3.kvartal 2020 - Oksenøya 4 & 5